Social

# tipuri de caserole # folosire caserole #caserole

Tipuri de caserole si cum le folosesti corect

Cu totii ne folosim de servicii de restaurant, livrare sau catering la un moment dat in viata noastra. Stim cât este de important ca ceea ce comandam sa vina intr-o forma impecabila si de nereprosat.

 

Astfel, fie ca vorbim despre cum este ”ambalat”, servit sau preparat produsul respectiv, vom avea intotdeauna asteptari ridicate si vom dori ca niciunul din aceste criterii sa nu ne dezamageasca. Uneori, chiar pe nedrept, vom putea chiar sa depreciem produsul livrat, tocmai pentru ca a fost adus intr-un ambalaj nepotrivit, poate care nu ne spune nimic sau nu se aliniaza cu principiile noastre.

De ce folosim caserolele/ de ce e important sa le folosim

Caserolele de unica folosinta din plastic sunt alternative foarte facile pentru comercianti (supermarketuri, cofetarii, patiserii, magazine alimentare etc), iar acestea pot fi folosite pentru portionarea si vinderea vrac a diferitelor produse alimentare. Mai mult, ele asigura transportul acestora in conditii igienico-sanitare optime, fiind protejate si pastrate in perfecta stare pentru cât mai mult timp posibil - de la achizitie pâna la consum sau la pastrarea lor in conditii cât mai bune pâna la urmatorul consum.

Acestea sunt potrivite si pentru situatiile in care nu putem folosi vesela obisnuita, iar aici vorbim despre folosirea lor in sistemele de catering sau in cadrul restaurantelor care fac livrari la domiciliu. Este evident ca, cel putin din punct de vedere logistic, ar fi mult mai complicat transportul cu vesela de portelan sau din sticla, iar oamenii ar fi reticenti in a le accepta in aceste situatii. In acest caz, este necesar sa apelam la caserole de unica folosinta, care pot fi spalate si mai apoi depozitate in containerul special de colectare selectiva, urmând ca acestea sa fie reciclate. Caserolele din plastic sunt mult mai comode, mai usor de folosit si intrunesc conditii de siguranta pentru depozitarea si transportul alimentelor, lucruri la care oamenii tin foarte mult.

Tipuri de caserole pentru depozitarea alimentelor

Când vorbim despre caserolele pentru transportul felurilor de mâncare cu livrare la domiciliu sau la birou, cele mai potrivite sunt cele din polipropilena, din material negru si cu capac transparent, cu 3 compartimente, pentru a cuprinde, de exemplu - garnitura, friptura si salata. Exista o varianta similara din polistiren sau termosudabila si care se inchid foarte bine, ermetic, toate aceste tipuri pastrând mâncarea calda, protejata si in siguranta in timpul transportului, fara eventualitatea scurgerilor in exterior sau fisurarii acestor recipiente.

Pentru alimente uscate sau chiar perisabile (dar cu atentie sporita pentru a nu intâlni termenul de expirare), caserolele cele mai adecvate ar fi cele din plastic cu capac incorporat, acestea având dimensiuni si forme diferite, asa incât sa poata pastra cantitati diferite de fructe uscate, fructe proaspete, prajituri sau produse de patiserie. Caserolele pot avea, asa cum am mentionat, dimensiuni diferite, existând, de exemplu, chiar si o varianta mini, de tip sosiera, pentru sosurile de pizza sau alte feluri de mâncare.

Orice tip de caserola de plastic ai avea nevoie in businessul pe care il dezvolti, Ambalajmarket iti poate facilita caserolele cele mai potrivite pentru ca fluxul activitatilor tale de livrare, transport, depozitare si comercializare sa fie unul placut, lipsit de griji si care sa-i multumeasca pe clientii tai.

 FOTO: ambalajmarket.ro

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea