Social

#medic #stil vestimentar #fusta creion #tocuri #tinute #tinute provocatoare #lenjerie elasitica

Tinutele provocatoare te trimit la medic! Cum NU ar trebui sa te imbraci

Infatisarea eleganta, usor provocatoare, este binevenita pentru a suci capetele barbatilor pe strada, insa te poate trimite si la medic! Chiropracticienii britanici sustin ca o serie de tinute sunt adevarate pericole pentru muschi, coloana si genunchi.

Fusta creion este vinovata pentru aparitia durerilor in zona lombara, din cauza pozitiei incomode pe care o favorizeaza si a miscarilor limitate. Presiunea se resimte pe discul coloanei vertebrale. Colierele masive pot genera un dezechilibru al muschilor gatului si coloanei la nivel cervical, acestia fiind deja solicitati de mentinerea in pozitie corecta a capului.

Tocurile cui se fac vinovate de distrugerea articulatiilor genunchilor, tensiunea musculara a picioarelor si dureri de spate. Purtatul lor frecvent poate duce si la aparitia problemelor de circulatie a sangelui. Lenjeria supraelastica poate parea confortabila, dar pune presiune pe anumite parti din coloana vertebrala.

Gentile supradimensionate modifica pozitia coloanei vertebrale, astfel ca este indicat sa eviti sa le folosesti constant. Un sutien cu bretele subtiri nu este cea mai recomandata alegere pentru femeile cu un bust generos fiindca pune presiune pe muschii umerilor si determina aparitia durerilor de spate.

Sursa foto: marionberrystyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea