Social

#bebelusi #campanie #cariera #mame #ministerul muncii #andra

Tinerele mame, indemnate de Ministerul Muncii sa nu renunte la cariera in favoarea copiilor

Ministerul Muncii au dat startul campaniei "Nu renunta la tine de dragul copilului! Intr-o zi, vei simti!", prin care tinerele mame sunt indemnate sa nu renunte la cariera lor pentru a sta acasa cu copiii. Campania este sustinuta de un spot TV in care apare cantareata Andra.

Costul acestei campanii este circa de 60.000 de euro, fondurile provenind dintr-un proiect european cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

"In afara de acest spot, vom mai face un spot pe internet si pentru TV si vor fi si afise la metrou. Campania ar urma sa se deruleze pe perioada de 120 de zile (aproape patru luni). Aceste spoturi au o valoare totala de 280.000 de lei (peste 60.000 de euro - n.r.)", a declarat pentru adevarul.ro Polina Catalin, coordonator de comunicare in cadrul proiectului "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", cofinantat prin POSDRU.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea