Social

#fc timisoara #fotbal #antrenor #belgian #dorinel munteanu

Timisoara si-ar putea aduce antrenor belgian

FC Timisoara ar putea avea antrenor belgian . Potrivit oficialilor banateni Marian Iancu nu s-a inteles cu Dorinel Munteanu si negociaza acum cu Jacky Mathijssen, desi semnatura lui Dorinel era aproape sigura.

Se pare ca cele doua parti nu au putut cadea de acord asupra unor clauze contractuale cerute de Dorinel Munteanu. Avocatul care il reprezinta pe tehnician, Florin Kovacs a declarat pentru Adevarul ca in cursul zilei de ieri a trimis mai multe variante de contract catre Marian Iancu, insa acesta nu a fost multumit de respectivele clauze.

Potrivit lui Kovacs, Munteanu a primit un contract-tip din partea timisorenilor, care nu a mai fost modificat desi in urma negocierilor in el trebuiau sa fie trecute si clauzele fostului antrenor al Clujului. Aparent insa Marian Iancu nu mai vrea sa semneze cu Munteanu, asa ca a inceput discutii cu antrenorul belgian Jacky Mathijssen, cel caruia I se spune “ Micul Mourinho”, care a pregatit ultima data FC Brugges.

Conform Adevarul, Jacky Mathijssen a antrenat echipele Saint-Truidinese, Charleroi si, in ultimele doua sezoane, FC Brugges. In campionatul trecut echipa sa s-a clasat pe locul patru in campionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea