Social

#soferi #taxa de poluare #petitie #contestare #timbrul de mediu #decizii definitive

Timbrul de mediu, contestat in instanta de mai multi soferi

Timbrul de mediu a fost contestat in instanta de mai multi soferi, desi abia a intrat in vigoare. Soferii au dat in judecata statul roman si cer sa le fie restituiti banii platiti pentru timbrul de mediu.

In acelasi timp, peste 11.000 de oameni au semnat o petitie online prin care cer modificarea legii care ii obliga sa plateasca noua taxa. Daca in doua saptamani se strang peste 100.000 de semnaturi, aceasta petitie poate ajunge pe masa parlamentarilor.

Avocatii sunt de parere ca toti soferii care isi cer banii inapoi in instanta pe timbrul de mediu au mari sanse sa isi recupereze banii. Pana in acest moment, la Tribunalul Bucuresti au fost inregistrate peste 100 de cereri pentru restituirea banilor achitati pentru timbrul de mediu.

Statul roman mai are de achitat sume importante pentru 300.000 de decizii definitive pronuntate de instanta in favoarea soferilor care au contestat vechea taxa de poluare.

Sursa foto: tribuna.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea