Social

#te20.ro #tigari electronice #fumat #tigara electronica

(P) Tigari electronice recomandate de magazinul online te20.ro

Tigara electronica este ideala pentru orice fumator care isi doreste sa isi imbunatateasca sanatatea si viata sociala. Este usor de folosit, are o durata mare de viata si nu expune persoanele din jur la fumatul pasiv.

Iata recomandarile te20.ro:

Tigara electronica DSE 801-T este modelul ideal din gama tigarilor electronice in sistem tank. DSE 801-T (Tank) este una dintre cele mai recente tigari electronice aparute pe piata. Aceasta a aparut din dorinta de a furniza un produs cu o autonomie mare, dar in acelasi timp si un cartus mai mare, cu o cantitate mai mare de nicotina, precum si o cantitate mai mare de aburi.

Sistemul de alimentare la DSE 801-T este remodelat fata de modelul DSE 801, la care a fost crescuta tensiunea pentru a imbunatati cantitatea si concentratia de vapori. Tigara electronica 801-T este mult mai avantajoasa, deoarece cartusul este pe baza de rezervor si se incarca mult mai rar.

 

Citeste continuarea articolului AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea