Social

#legea tichetelor de vacanta #tichete vacanta elevi #tichete de vacanta

Tichete de vacanta si pentru elevi!

Senatorii au adoptat un alt proiect de lege, care vine in completarea legii tichetelor de vacanta pentru angajati si care prevede ca voucherele de vacanta pot fi utilizate si pentru ca minorii beneficiarilor sa poata merge in tabere scolare, scrie libertatea.ro.

 

Guvernul nu sustine insa initiativa. “Nu inteleg pozitia Guvernului. Ce intereseaza daca s-a dus parintele sau se duce copilul? Problema este ca de el sa beneficieze familia. Ar trebui sa acordam aceste vouchere familiei, fie ca se duce cu copiii, fie ca-i trimite numai pe ei in tabara”, a spus fostul ministru al muncii, senatorul PNL Mariana Campeanu.

Legea acordarii tichetelor de vacanta prevede ca angajatorul poate da pana la sase salarii minime pe economie. Cum normele de aplicare a legii nu au fost inca publicate, raman insa multe aspecte neclare. in ceea ce priveste sectorul privat, trebuie facuta precizarea ca voucherele vor putea fi acordate doar de firmele profitabile sau de cele care au suficiente resurse financiare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea