Social

#reparatii auto #autoturisme distruse #despagubire auto

Ti-ai stricat masina in gropi? Cum sa iti recupezi banii

Soferii ale caror masini au fost distruse de mormanele de zapada si turturii care au cazut de pe cladiri la prima raza de soare ori care au intrat in gropile aparute dupa topirea nametilor pot cere despagubiri, relateaza Ziare.com.

Daca soferul a intrat cu masina intr-o groapa, distrugandu-si automobilul, dar are polita Casco, isi recupereaza banii de la asigurator. In caz contrar, trebuie depusa o reclamatie la Primarie ori la autoritatea care administreaza drumurile.

In plangere, se cer despagubiri, pe baza unui deviz de reparatii. In cazul in care autoritatea refuza sa plateasca aceasta suma, pagubitul o poate actiona in judecata.

Totodata, asigurarea Casco acopera si cheltuielile pentru autoturismele distruse de turturii de gheata sau de mormanele de zapada care cad de pe cladiri, insa soferul trebuie sa dovedeasca faptul ca si-a parcat regulamentar masina. De aceea, avocatii ii sfatuiesc pe pagubiti sa faca niste poze cu stricaciunile provocate si locul din care a picat zapada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea