Social

#ski #schi #echipament ski #echipamenteski.ro

Ti-ai pus la punct echipamentul de schi? Fii la moda pe partie, cu costuri minime!

ADVERTORIAL

Iarna 2012/2013 se anunta a fi extrem de generoasa cu zapada, semn ca este momentul sa iti pui la pui la punct echipamentul de schi. Iar cum placerea de a schia este de neasemuit, magazinul online echipamenteski.ro isi propune sa faca posibil acest vis tuturor, indiferent de buget. Prin urmare, iti aducem in atentie cele mai bune oferte pentru echipamente de schi complete, pentru o distractie desavarsita pe partie!

Sporturile de iarna sunt deja un stil de viata pentru multi dintre noi, pentru ca ne furnizeaza energie pentru intregul an. Pana nu demult, accesul la echipamente de schi apartinea exclusiv celor cu posibilitati materiale deosebite. La finalul lui 2012, piesele de calitate care compun un echipament de schi desavarsit sunt disponibile la cel mai mic pret garantat, pe echipamenteski.ro.

De ce este atat de iubit schiatul? Pentru ca alunecatul pe schiuri este cea mai apropiata miscare de zbor. Nimic nu se compara cu un viraj reusit, care continua sa iti ofere satisfactie ani intregi dupa ce l-ai executat. Schiatul reinvie bucuria sufleteasca a copilului din noi, care se distra pe derdelus pana la apusul soarelui. La schi, poti experimenta senzatia de a fi, realmente, nemuritor.

Iata cateva optiuni pentru echipamentul de schi perfect!


Schiuri

Rezistente si potrivite pentru incepatorii care testeaza pentru prima oara partia, Schiurile Fischer Renegade cu legatura X9 Wide 90 sunt ideale pentru cei care vor sa testeze pentru prima oara "terenul". Pret: 1444 lei.


Ochelari ski

Nu te poti aventura pe partie fara o pereche de ochelari ski de calitate, asa cum sunt cei de la Blizzard 905DAVO. Pret: 167 lei.


Clapari ski

Un model cu aderenta excelenta si transfer direct al fortei catre schiuri sunt claparii de ski Fischer SOMA VIRON 7, cu ciorap interior pregatit pentru atasarea unui sistem de incalzire. Extrem de confortabili si usor de incaltat! Pret: 857 lei.


Casca ski

Casca de ski Blizzard Dragon ofera protectie absoluta si confort. Calitatile sale sunt materialul usor si sistemul de prindere inteligent, cu posibilitate de ventilatie si acoperire a urechilor, in functie de conditii. Pret: 284 lei.


Geaca ski

Protejeaza-te de apa si ger in deplin confort cu geaca de ski unisex Blizzard Professional, cu 15.000 de nano-membrane de ultima generatie. Pret: 660 lei.


Husa ski

Usor de impaturit, cu fermoar dublat si bretele pentru transport usor, husa de ski Fisher Skicase Eco este un accesoriu esential pentru toate tipurile de echipamente schi. Pret: 77 lei.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea