Social

#card de sanatate expirare #card de sanatate

Ti-a expirat cardul de sanatate? Nu-l arunca!

Cardurile de sanatate expirate nu trebuie aruncate! Acestea sunt valabile inca 2 ani de la data expirarii!

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate face un apel catre romani sa sa nu arunce cardurile expirate si nici sa ceara altele noi.

Valabilitatea cardurilor expirate s-a prelungit sau se va prelungi, dupa caz, automat in sistem pentru fiecare asigurat. Atentionarea CNAS vine dupa ce oamenii s-au prezentat la ghiseele institutiei si au cerut eliberarea altui card, pentru ca cel detinut a expirat.

„In urma intrebarilor primite din partea asiguratilor, CNAS reaminteste ca valabilitatea cardurilor nationale de sanatate a fost prelungita de la 5 la 7 ani. Acest lucru inseamna ca asiguratii pot folosi la toti furnizorii de servicii medicale aflati in relatii contractuale cu o casa de asigurari de sanatate cardurile de sanatate inca doi ani dupa data inscrisa pe suprafata documentului, iar furnizorilor respectivi le vor fi decontate serviciile astfel prestate catre asigurati.”, se arata in comunicatul CNAS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea