Social

Thierry Henry: “Fotbalistii romani sunt viciosi!”

Varful de atac al reprezentativei Frantei, Thierry Henry , a declarat ca nationala Romaniei are jucatori de valoare dar sunt foarte viciosi si aceste vicii ar putea sa le impiedice performantele.

„Olanda este o echipa care joaca bine mingea. Meciurile Franta - Olanda sunt in general frumoase. Noua ne place jocul, lor la fel, va fi un meci deschis. Cu Romania, la fel. Ei au jucatori foarte buni, buni tehnicieni. Steaua Bucuresti domnea pe scena europeana acum nu mult timp. Dar sunt si destul de viciosi”, a declarat Henry.

In ceea ce priveste reprezentativa Frantei, starul Barcelonei a declarat ca isi doreste ca echipa sa sa nu repete performanta din 2004 cand nu au reusit sa treaca nici de grupe.

„La astfel de competitii mergi intotdeauna ca sa le castigi . Nu ne gandim la parcursul din 2004. Trebuie sa ramanem la ultima noastra aventura, din 2006. Nu este aceeasi competitie, dar trebuie sa ne gandim mereu la ultimele prestatii, la fel ca la calificari . Avem o echipa cu care putem castiga, dar daca te uiti si la restul formatiilor de la EURO, multe dintre ele pot spune acelasi lucru”, a incheiat Henry.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea