Social

#theodor paleologu divort #ministrul culturii divort

Theodor Paleologu: Un ministru nu reactioneaza, ci actioneaza

Ministrul Culturii , Theodor Paleologu , afirma ca prioritatea in mandatul sau este legata de patrimoniu si va infiinta un nou secretariat de stat pe acest domeniu.

"Am obtinut un al treilea secretariat de stat pe patrimoniu. Acest lucru reflecta prioritatea mea in salvarea si valorificarea patrimoniului. Preferinta mea hotarata se indreapta catre cineva din Comisia Prezindetiala pentru Patrimoniu", a declarat Theodor Paleologu, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Theodor Paleologu, in varsta de 35 de ani, este decis sa se opuna masacrului urbanistic din Capitala. Sloganul sau este ca "un ministru nu reactioneaza, ci actioneaza". "Eu fiind si deputat de Bucuresti, imi doresc stoparea masacrului urbanistic la care asistam. Nimeni, vorba vine, 'nu are nicio vina', dar sub nasul nostru se petrece cel mai mare proces de distugere urbana la care am asistat vreodata, mai rau ca in vremea lui Ceausescu", a mai spus Paleologul.

Contracarand reprosul ca este o fire blajina si lipsita de experienta administativa pentru aceasta functie, ministrul spune ca va aplica formula biblica: "Sa te fereasca Dumnezeu de Furia mielului".

"Da, am fost numit inocent, alaturi de 'valeti, baroni si dame'. Nu atat competenta culturala mi-a fost pusa la indoiala, cat competenta administrativa si experienta politica. Legat de inocenta, e o formula biblica legata de furia mielului: Sa te fereasca Dumnezeu de furia mielului", a mai spus ministrul Culturii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea