Social

#theodor paleologu #pdl #traian băsescu

Theodor Paleologu crede ca PDL a ajuns la guvernare gratie lui Basescu

Theodor Paleologu , Ministrul Culturii , este de parere ca PD-L a ajuns la putere datorita lui Traian Basescu, o "pleasca" ce a "cazut" peste partid si i-a adus voturi. Ministrul a facut declaratia la o dezbatere pe tema identitatii doctrinare a dreptei.

"Este foarte important sa ne concentram pe munca de definire doctrinara, pentru ca avem o problema din cauza aliantei cu PSD (...) si pentru ca succesul nostru e in mare masura datorat unei persoane, care e persoana presedintelui. Tocmai de aceea e o mare provocare pentru noi sa fim la inaltimea acestui noroc care a cazut peste noi. E o pleasca de care trebuie sa fim constienti. Lucru acesta nu se mai intoarce asa usor, sa ai pe un Basescu care iti ridica poporul si te aduce la putere prin charisma lui. (...) Suntem unde suntem, in mare masura gratie charismei unui lider politic care nu e etern si caruia nu trebuie sa-i taiem noi craca de sub picioare", a explicat Paleologu , citat de Gandul.

Paleologu a mai spus ca este paradoxal faptul ca Basescu a devenit "eroul dreptei" in ciuda faptului ca nu este "un om structural de dreapta". Ministrul crede ca asocierea lui Basescu cu dreapta s-a facut prin apropierea acestuia de idealurile liberale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea