Social

#incarcare instalatii termice # termoenergetica #caldura #bucuresti # instalatii termice

Termoenergetica anunta inceperea umplerii instalatiilor de caldura cu apa

Compania Municipala Termoenergetica a anuntat ca incepand de marti, 20 septembrie, va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica. Concomitent se vor efectua probe de presiune pentru instalatiile interioare.

 

Incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica se va face in Bucuresti, treptat, iar data exacta pentru fiecare zona va fi afisata la scara fiecarui bloc, se arata in comunicatul publicat de Termoenergetica.

Incarcarea cu apa a retelei se face pentru pregatirea retelei de termoficare pentru sezonul 2022-2023. Pe aceasta cale, ii roaga pe locatari sa se asigure ca lucrarile la instalatiile interioare vor fi finalizate in timp util pentru a evita incidentele.

“Compania Municipala Termoenergetica (CMTEB) S.A. anunta ca marti, 20 septembrie 2022, incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalatiile interioare.

 Incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica se va face treptat in toate sectoarele Municipiului Bucuresti, data exacta pentru fiecare zona urmand a fi afisata la scara fiecarui bloc.

Actiunile sunt necesare pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de incalzire 2022- 2023. Rugam clientii companiei sa se asigure ca lucrarile la instalatiile interioare din imobile vor fi finalizate in timp util, astfel incat sa fie evitate incidentele (inundatii in apartamente sau in subsolurile blocurilor) ce pot aparea odata cu incarcarea acestora.

Va reamintim ca asociatiile de proprietari au obligatia de a se asigura ca instalatiile interioare proprii (de alimentare cu energie termica) sunt in stare de functionare si ca sunt finalizate lucrarile din interiorul imobilelor.

Data exacta privind inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire va fi anuntata ulterior, dupa indeplinirea conditiilor legale, conform prevederilor H.G.nr.425/1994, modificata prin H.G. nr.337/ 2018.

Totodata, va comunicam ca, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicata in Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire”, se arata in comunicatul publicat de Termoenergetica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea