Social

# florin citu #taxe impozite #ministrul finantelor #termen de livrare

Termenul de plata pentru taxe si impozite, prelungit pana pe 30 iunie 2020

Coronavirusul se raspandeste cu repeziciune si in Romania. Numarul persoanelor infectate a ajuns la 82.

In aceste conditii, autoritatile incearca sa limiteze cat mai mult raspandirea noului COVID-19. Pe langa masurile luate pana acum si recomndarea ca oamenii sa stea cat mai mult in casa, ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca termenul de plata cu reducere pentru taxe si impozite va fi amanat pana la sfarsitul lunii iunie.

Mesaj important pentru toti contribuabilii!

"Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu COVID-19, se amana primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achitaintegral, pana la 30 iunie 2020, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatia stabilita de Consiliul Local.

Aceste modificari urmeaza sa fie reglementate prin ordonanta de urgenta in prima sedinta de guvern," a informat ministrul de Finante, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook.

Intrebat de o persoana daca are in vedere si amanarea platii ratelor la banci, dupa modelul Italia, Florin Citu a raspuns: "Lucram la un set de masuri pentru sectoarele afectate din economie."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea