Social

Terim spune ca va demisiona

Antrenorul formatiei Galatasaray , Fatih Terim, a declarat, miercuri, dupa eliminarea echipei sale din Cupa UEFA , ca va demisiona, informeaza site-ul tnn.net.

"Dupa alegerile din 20 martie pentru presedintia clubului, un nou antrenor, un nou stadion si o noua echipa ar putea aduce o alta emotie. Voi discuta cu presedintele clubului ca sa ii deschid calea in acest sens. Chiar daca m-as desparti de Galatasaray, voi fi mereu alaturi de Ozhan Canaydin si de acest club", a spus Terim.

fatih terim a precizat ca deocamdata va ramine antrenor principal al echipei, dar nu stie ce decizie va lua in legatura cu el presedintele clubului, Ozhan Canaydin. Terim a adaugat ca il va ajuta in orice privinta pe antrenorul care va prelua conducerea tehnica a echipei.

"Deocamdata sint aici, pina la finalul sezonului. Voi lua jucatori de la echipa de tineret si voi incerca sa obtin o participare, pentru sezonul viitor, in Cupa UEFA", a spus Terim.

Tehnicianul turc a mentionat ca isi asuma responsabilitatea rezultatelor inregistrate de echipa sa. "Eu sint vinovat. Si insuccesele sint rezultate, iar eu am avut un esec. Pentru mine, interesele clubului Galatasaray si ale fotbalului turc sint mai presus de orice", a afirmat Terim, care a declarat ca ar vrea ca Ozhan Canaydin sa fie reales presedinte al gruparii din Istanbul.

Potrivit cotidianului "Fanatik", Fatih Terim a inregistrat, miercuri, prima infringere cu Galatasaray dupa cele zece meciuri disputate in Cupa UEFA la conducerea tehnica a acestei echipe, partide in care a obtinut cinci rezultate de egalitate si cinci victorii.

Cotidianul "Aksam" noteaza ca, in cazul in care Terim va demisiona, varianta cea mai importanta pentru postul de antrenor principal este Gheorghe Hagi. Alte alternative pentru acest post sint antrenorul echipei Hamburg SV , Klaus Toppmoller , si tehnicianul reprezentativei de tineret a Turciei, Rasit Cetiner.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea