INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Terase pentru weekend in Bucuresti

O data cu venirea verii, bucurestenii prefera in weekend terasele, atat pe cele localizate in parcuri, pe malul lacului, cat si pe cele din centrul Bucurestiului. Cele mai vizitate terase din Bucuresti sunt Cafeneaua actorilor, Brown Sugar si teraele de pe malul lacului Herastrau. Bucurestenii care nu au plecat la mare in weekend, isi petrec timpul iesind la piscina sau la terasa cu prietenii. Terasele cele mai populare din Bucuresti sunt terasele de pe malul lacurilor Tei si Herastrau, terasele de pe bdul. Decebal, precum si terasele Cafeneaua actorilor si La Motoare din zona Universitate. Hai sa vedem cateva dintre cele mai vizitate terase din Bucuresti: Cafeneaua actorilor de Vara Ca si sora localizata in zona Universitate - TNB, Cafeneaua Actorilor de Vara se dovedeste neincapatoare la orice ora din zi sau din seara. Pe terasa Cafenelei Actorilor de Vara te poti bucura de linistea parcului Tineretului, de privelistea de pe malul lacului, precum si de meniul si servirea buna cu care te-ai obisnuit de la Cafeneaua Actorilor. Aici poti manca aceleasi pizza sau salate dupa retetele obisnuite si puteti savura un cocktail cu sau fara alcool. Cafeneaua Actorilor de Vara este situata in Parcul Tineretului, aproape de intrarea de langa Palatul copiilor. Caffe Tabiet Deschisa in aceasta primavara in zona bdul. Ferdinand - sos. Mihai Bravu, Caffe Tabiet este una dintre putinele terase din Bucuresti unde se poate asculta muzica ambientala. Terasa cafenelei este dotata cu balansoare comode, iar in meniu veti regasi salate, cocktailuri alcoolice si non-alcoolice, fresh-uri de fructe, cafele in combinatii deosebite si multe altele. Caffe Tabiet este situata pe Strada Avrig nr. 29, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 252 05 63. Brown Sugar Situata la marginea parcului I.O.R. in zona Titan, terasa Brown Sugar este una dintre cele mai cunoscute din Bucuresti. Probabil motivul principal pentru notorietatea terasei este faptul ca aici se pot vedea meciuri de fotbal intr-un cadru simpatic, in timp ce se consuma mici cu bere sau o cafea, pur si simplu. Terasa Brown Sugar este situata pe b-dul Baba Novac , iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722617194.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea