Social

#ponton #gradina #piscina #terase

Terase pe ponton, la piscina si gradini de vara cu stil. Acoperiri moderne de la Sun Leader

Incepi sa te pregatesti pentru sezonul cald? Pentru Primavara adevarata si inceputul orelor in sir de vara petrecute afara? Exista cateva asa numite tips & tricks care pot face ca timpul petrecut afara sa fie si mai valoros, si mai confortabil, si mai indelungat. Afla despre terase pe ponton, la piscina si gradini de vara cu stil. Toate, cu acoperiri moderne de la Sun Leader!

 

Asa cum furnicile isi strang din timp rezervele pentru iarna, la fel te poti pregati si tu pentru zilele frumoase din anotimpul cald. Si, ce loc e mai potrivit pentru a te putea bucura de frumusetile primaverii si verii decat terasa ta?

Terase pe ponton. Acoperiri moderne de la Sun Leader

Fie ca ai un spatiu exterior acasa sau cu destinatie comerciala, terasa ta ar trebui sa ofere libertate, confort si siguranta, intr-un cadru natural inedit.

Cand ai fost ultima data surprins/a de linistea naturii, de simplitatea ei si de cadrul minunat pe care il ofera pentru relaxare? Pe noi, acestea ne surprind de fiecare data cand vizitam locatii minunate precum cea unde echipa Sun Leader a realizat primul proiect cu pergole pe un ponton.

Un proiect nou foarte drag noua, unde administratorul nu a investit in locatia sa doar din punct de vedere financiar, ci si cu numeroase idei inovative si planuri organizatorice potrivite zonei. Localizat undeva in Bacau, la locatiile numite astazi ARCA Resort, proiectul a constat in acoperirea teraselor cu pergole retractabile bioclimatice.

Aici, datorita vantului foarte puternic, temperaturilor scazute iarna si umiditatii, cea mai potrivita varianta de pergola retractabila care sa acopere terasa a fost Pergola Bioclimatica. O constructie moderna si rezistenta cu structura de aluminiu si lamele de aluminiu retractabile, pergola a transformat cu adevarat terasele in puncte primitoare, confortabile si atractive in locatie.

Terase la piscina. Acoperiri cu pergole retractabile

De cate ori ai simtit nevoia de a te elibera de stresul zilnic, de rutina care te acapareaza si nu iti mai da drumul? Sa te retragi in coltul tau sigur si confortabil, amenajat exact asa cum iti place tie, unde sa-ti resetezi corpul si mintea.

Acest colt de relaxare poate fi chiar terasa ta de acasa, terasa pe care ai acum sansa sa o echipezi cu cele mai elegante si eficiente sisteme de acoperire. Chiar si in cazul in care vorbim despre sisteme de acoperire piscine.

Ca sa te poti racori intr-o zi fierbinte de vara, evitand locurile aglomerate si spatiile inghesuite iti poti crea spatiul ideal de relaxare chiar la tine acasa, cu o piscina pregatita oricand sa te racoreasca. Si mai bine decat atat, poti acoperi piscina ca sa fie protejata de soare sau de zilele ploioase. Pergolele retractabile din gama Sun Leader se pot adapta astfel incat sa se potriveasca spatiului tau.

Realizata pe comanda, in urma masuratorilor exacte ale spatiului tau, o pergola cu acoperis retractabil acopera cu succes o piscina sau terasa de langa, astfel incat sa te poti relaxa indiferent de vremea de afara.

Gradini de vara cu stil si acoperire de la Sun Leader

Daca ai un spatiu generos de gradina si ai de gand sa profiti la maximum de el, gandeste-te la amenajarea unei terasei. O vei putea folosi atat ca terasa de vara cat si ca terasa de iarna, toamna sau primavara daca o inchizi cu sticla glisanta pe lateral.

Iar acest avantaj nu este valabil doar la terasele rezidentiale cat si la cele comerciale, in ospitalitate si HoReCa. Iar orice ai alege, cu siguranta iti va imbogati timpul – fie petrecut acasa, pe terasa, fie petrecut in administrarea locatiei pe care o detii. Indrazneste sa ai idei precum terase pe ponton, la piscina sau gradini de vara cu stil. Si sa ai acoperire All Season asigurata de Sun Leader.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea