Social

#emil boc #teodor baconschi # revocare ministru

Teodor Baconschi, revocat pentru ca a vorbit in plus

Premierul Emil Boc si-a cerut scuze, luni, in Parlament, in cadrul sesiunii extraordinare, pentru "stangaciile verbale" ale PDL si a anuntat ca l-a demis pe ministrul de Externe , Teodor Baconschi , pentru declaratiile facute pe blog la adresa protestatarilor.

"Regret derapajele si stangaciile verbale ale unor colegi si prezint scuze romanilor. Am luat decizia de revocare din functie a ministrului de Externe, Teodor Baconschi. Cred ca e un moment in care putem schimba cursul politicii in Romania de la confruntare la opozitie", a spus Boc in interventia sa de la tribuna Legislativului.

Demisia a venit in absenta lui Baconschi, acesta aflandu-se la Bruxelles, unde participa in calitate de ministru la Consiliul de Afaceri Externe.

Declaratia care l-a costat functia pe Baconschi a fost una extrem de dura referitoare la protestatari , insa acesta revenise si explicase ca se referea doar la cei violenti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea