Social

#deputat #partid #alegeri #liliana minca #teo trandafir

Teo Trandafir vs Liliana Minca. Confruntare la urne pe 25 aprilie

"Ciufuleala dintre doamne", asa cum misogin a numit un  politician confruntarea electorala dintre Teo Trandafir (PDL) si Liliana Minca (PSD+PC) isi consuma ultimul act duminica. Pe 25 aprilie alegatorii din Colegiul 19 sunt chemati la urne sa aleaga intre cele doua candidate. Pozitia de deputat in acest colegiu a ramas vacanta dupa plecarea Danielei Popa la CSA.

Inceputa la scurt timp dupa Paste, campania electorala pentru pozitia de deputat a debutat sub semnul misterului. Daca numele candidatei Aliantei PSD+PC era cunoscut demult in persoana Lilianei Minca, PDL a tinut secret numele persoanei pe care avea sa o propuna. Abia in ziua depunerii candidaturii s-a aflat ca realizatoarea de televiziune Teo Trandafir urma sa fie repreyentantul partidului in aceste alegeri partiale. Multi au criticat aceasta propunere acuzand ca PDL nu mai are oameni si a recurs la unul din afara, din lumea media.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea