Social

#deputat #pdl #teo trandafir

Teo Trandafir nu vrea masina si telefon de serviciu: Le am pe ale mele!

Teodora Trandafir, proaspat deputat PD-L, a renuntat din proprie initiativa la masina si telefonul de serviciu, considerand ca e un minim lucru pe care il poate face pentru tara pe vreme de criza .

"Am renuntat demult (la masina de serviciu - n.red.), nici nu am folosit-o. Cum am primit-o, am si dat-o inapoi. Eu nu obisnuiesc sa merg pe banii oamenilor, eu sunt obisnuita sa lucrez in sectorul privat. In sectorul privat ce ti se da este doar pe munca ta. Nu-mi trebuie mie masina, nu-mi trebuie mie telefon, le am pe ale mele!

Am primit, dar le-am dat inapoi, pentru ca mi-am dat seama ca nu am nevoie, nu am avut niciodata, si pe de alta parte stau sa ma gandesc ca in conditiile actuale macar atata lucru as putea sa fac si eu. Atata m-a dus capul", a declarat Teodora Trandafir, pentru Ziare.com.

Intrebata daca si-a indemnat si colegii de partid sa faca acelasi lucru, deputatul PD-L a spus ca a fost o decizie personala si ca nu-si permite sa le dea altora sfaturi, insa a asigurat ca toti parlamentarii, atat din PD-L, cat si din alte partide, incearca sa faca ce pot ei mai bine pentru a contribui la redresarea situatiei economice.

"Ganditi-va ca la mine este mult mai simplu, eu nu fac naveta cum fac alti colegi pe distante mult mai lungi. Mie mi-e usor, ajung la biroul parlamentar una-doua. Eu sunt in oras, nu pot sa-mi permit eu sa le spun colegilor mei ce sa faca. Fiecare are constiinta lui si, credeti-ma, am fost acolo si am vazut ca toata lumea vrea sa faca un lucru bun, nimeni nu vrea sa faca rele..."

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea