Social

#teo trandafir #pdl #guvern

Teo: "Am avut 40 de grade cand am votat motiunea"

Intrebata de "ring" daca a fost sau nu invitata la intalnirea PDL de aseara cu presedintele si premierul, Teo Trandafir ne-a declarat ca nu a fost invitata. Totodata, ea s-a aratat surprinsa de gestul premierului de a-l expedia de la Snagov pe deputatul Daniel Oajdea care, in prealabil, fusese invitat.

"Doamne, Isuse, daca as fi fost eu in locul domnului Oajdea, ce s-ar fi intamplat oare!?...", s-a intrebat, cu vocea gatuita, Teo Trandafir. Vedeta si-a justificat tonul vocii spunand ca nu plange, dar ca "am 40 de grade Celsius febra". Ea a tinut totusi sa precizeze ca nu starea de sanatate a fost motivul care a impiedicat-o sa participe la intalnire.

"Nu am nici cea mai vaga idee despre ce se intampla. Cand nu te invita cineva, nu stii de ce nu te cheama", a spus vedeta. Apoi, intrebata daca are informatii cu privire la o posibila cadere a guvernului, ea a exclamat: "Sper sa nu. E singurul care ne-a mai ramas". Paradoxal, dupa ce a votat motiunea pentru caderea guvernului, Teo pare ca sustine Executivul.

Surprinzatoare in discutia cu Teo a fost opinia potrivit careia nu isi doreste sa aiba "mare succes in politica" pentru ca, spune ea, "am debutat cu stangul".

"Ma simteam foarte rau atunci cand am facut acel gest din parlament in ziua votului. Am incercat sa urc treptele, sa pun bilele si apoi sa cobor. Cand am vazut ca pot sa fac chestiile astea, am spus: "Oh, my God!" si, cand am coborat, am zis: " Yes , am reusit, am reusit, am putut!" Toata lumea m-a blamat". Intrebata daca regreta gestul, Teo a raspuns: "Sigur ca imi pare rau. Fiecare poate sa aiba momentele lui proaste, cum am eu acum".

Oajdea, dat afara de la intalnire

Deputatul Daniel Oajdea, propus pentru excluderea din PDL pentru votul in favoarea motiunii de cenzura a PSD, sustine ca a fost dat afara de la intalnirea dintre Traian Basescu si liderii si parlamentarii PDL.

"Am fost invitat sa particip personal de la grupul PDL. Am luat loc in sala si o doamna care il insotea pe domnul Boc a venit si mi-a spus: "Imi pare rau, domnul presedinte a spus ca nu puteti participa la aceasta intalnire". Si am plecat, ca nu pot sa stau cu forta sa fac circ", a spus Oajdea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea