Social

Tenerife - plaja la poalele vulcanului stins

Insula Tenerife este considerata una dintre cele mai accesibile destinatii exotice pentru turistii romani. 

Tenerife poate fi o alegere de vacanta potrivita atat pentru tinerii dornici de distractie, cat si pentru familiile cu copii. Cluburile de noapte, restaurantele, parcurile si obiectivele turistice vor alunga plictiseala celor care nu agreeaza plaja. Preturile pentru un sejur in aceasta insula sunt, in medie, intre 600 si 800 de euro, in functie de numarul de stele al hotelului. 

Face parte din insulele Canare si beneficiaza de temperaturi potrivite pentru plaja in tot timpul anului, in vreme ce temperatura apei se mentine constanta, la 20-23 de grade Celsius. Insula primaverii vesnice, asa cum este numita, este de origine vulcanica. De altfel, cel mai important obiectiv este Parcul National Mount Teide, fostul vulcan care acum este cel mai inalt munte din Spania. 

Plajele sunt spectaculoase, unele dintre ele au nisipul inchis la culoare, fiind de origine vulcanica. Orasele sunt pitoresti si in multe dintre ele s-a pastrat arhitectura din secolele trecute, motiv pentru care unele zone, cum ar fi La Laguna, au fost incluse in patrimoniul UNESCO.  

Tinerii pot merge in cluburi de noapte sau pot practica diverse sporturi acvatice. „Pentru vacantele destinate tinerilor recomandam Playa de Las Americas, situata in sudul insulei Tenerife. Este o statiune pentru distractie, cu numeroase baruri, cluburi de noapte, discoteci.

De asemenea, se gasesc multe duty-free -uri, unde se comercializeaza electronice, imbracaminte, incaltaminte, bijuterii si parfumuri“, spune Mircea Vladu, directorul agentiei Prestige Tour. Se pot practica sporturile nautice, cum ar fi snorkeling, scuba-diving, para-sailing, sky-jet sau se poate merge in croaziere .  

Preturi de sejur  

O vacanta de sase zile intr-un hotel de trei stele din Tenerife costa intre 645 si 730 de euro, in vreme ce la un hotel de patru stele se vor plati 690-770 de euro. Sase nopti de cazare cu mic-dejun intr-un hotel de cinci stele costa intre 760 si 875 de euro. Preturile variaza in functie de perioada in care se merge si includ si transportul, fara taxe de aeroport.

 

In ceea ce priveste excursiile optionale, o croaziera pe insula La Gomera costa 45 euro/persoana, in vreme ce o excursie la turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea