Social

#vremea bucuresti #vremea cluj-napoca #vremea brasov #temperaturi scazute munte #prognoza meteo

Temperaturile din zonele montane scad pana la -15 grade

Temperaturile se vor mentine scazute pe tot parcursul zilei de marti, maximele urmand sa fie cuprinse intre -8 si 2 grade, iar minimele vor fluctua intre -15 si -5 grade.

Cele mai mici temperaturi se vor inregistra in depresiunile intramontane. Astfel, in zona Brasovului, mercurul din termometre va cobori pana la -15 grade.

Foarte frig va fi si la Cluj-Napoca si Drobeta Turnu Severin, localitati pentru care INMH anticipeaza valori de -10 grade. Vor fi innorari in estul tarii unde, pe arii restranse, mai ales ziua, va ninge slab .

In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va prezenta unele intensificari in sud-est si in zona inalta de munte. Se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura, indeosebi noaptea, local in vest, sud-vest si centru si izolat in rest.

Presiunea atmosferica va scadea usor . In Bucuresti, vremea se va mentine rece, mai ales dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

Temperatura maxima va fi de -1,0 grade, iar cea minima va fi de -9,-8 grade. La ora 7.00, la statia din Baneasa se inresgistrau -6,1 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea