Social

#temperaturi sub 0 grade Celsius #vreme toamna #prognoza meteo #temperaturi scazute

Temperaturi sub zero grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat miercuri dimineata la Mircurea Ciuc. Mercurul termometrelor a coborat pana la minus un grad Celsius.

Statia Meteorologica de la Mircurea Ciuc a inregistrat miercuri dimineata, la ora 08.30, valoarea minima de minus un grad Celsius, in conditiile in care la suprafata solului s-a consemnat bruma. Este cea mai scazuta temperatura a acestei toamne, insa nu s-a atins recordul de frig pentru data de 9 septembrie, acesta fiind consemnat in 1991, tot la Mircurea Ciu, minus 4,8 grade Celsius.

Temperatura de minus un grad Celsius consemnata miercuri dimineata este un record al toamnei 2015 pentru zonele locuite, recordul absolut la nivelul Romaniei, minus 3 grade Celsius, fiind consemnat tot miercuri dimineata, la statia meteorologica de pe Varful Omu. Minima absoluta a lunii septembrie in Harghita, de minus 10,7 grade Celsius, a fost inregistrata in anul 1977 in Toplita.

Meteorogologii anunta o instabilitate a vremii incepand de joi, ea urmand sa se manifeste la nivelul intregii tari. Pana duminica, valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vantul va avea intensificari.

Mai multe detalii despre vreme gasesti aici.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea