Social

#temperaturi-record #prognoza meteo #vremea

Temperaturi-record la mijlocul lui februarie: vor fi 23 de grade Celsius!

Pe 15 si 16 februarie, meteorologii anunta recorduri de temperatura, in conditiile in care in toata tara, dar mai ales in sudul tarii si in Bucuresti, temperaturile inregistrate vor fi cu pâna la 15 grade Celsius peste limitele normale!

Luni, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 20 de grade in sudul extrem al tarii.

In regiunile vestice si nord-vestice, cerul va avea innorari si va ploua temporar. Pe crestele montane inalte, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita.

In restul tarii, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat.

Marti, maximele se vor situa intre 9 grade la Suceava si 22 de grade la Caracal, Giurgiu si Calarasi, si 23 de grade in Lunca Dunarii.

Cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, centrul si nordul tarii, unde temporar va ploua.

In Capitala, vremea va fi deosebit de calda. Dimineata, 7-8 grade si maxima zilei, 21-22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat.

Mai multe informatii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: auntiedogmasgardenspot.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea