Social

#meteo #starea vremii #vremea weekend #temperaturi weekend

Temperaturi-record in weekend!

Vremea va continua sa se incalzeasca in weekend, iar temperaturile vor ajunge cu mult peste media normala pentru aceasta perioada a anului. Meteorologii anunta insa ca bucuria nu va dura prea mult, deoarece, de duminica seara, incep ploile.

Sambata, vremea va fi calda in toate regiunile tarii. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla usor, cu unele intensificari in zonele vestice si regiunile montane inalte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 23 de grade Celsius, usor mai mici pe litoral si in Delta Dunarii, unde se vor situa intre 10 si 12 grade Celsius.

Vremea se va incalzi si mai tare duminica, cand temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, insa spre seara norii isi vor face aparitia, in special in vestul tarii, unde, izolat, va ploua slab.

Luni, aversele vor continua. Va ploua temporar in vestul si sud-vestul tarii, dar si pe arii restranse din nord-vest si centru. In unele zone, aversele vor fi insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi destul de ridicate si se vor situa intre 14 si 24 de grade Celsius.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea