Social

#temperaturi calduroase # temperaturi de primavara # vremea in weekend

Temperaturi deosebit de calduroase la final de saptamana. Pana la 18 grade Celsius

Finalul saptamanii vine cu temperaturi deosebit de mari. Mercurul din termometre va urca pana la 18 grade Celsius in mai multe regiuni ale tarii. Astfel, vom avea parte de un weekend cu temperaturi cu mult peste normalul acestei perioade.

Insa vremea calduroasa nu va tine prea mult timp, deoarece incepand de luni, mercurul din termometre va incepe sa scada. Meteorologii anunta ca, in ciuda temperaturilor ridicate, nu vom scapa de frig si ninsori. 

"Va fi tot mai cald zilele urmatoare! Asteptam maxime cuprinse intre intre 3 si 13 grade Celsius, apoi vineri si sambata este posibil ca in partea de sud a tarii temperaturile sa ajunga spre 16 sau chiar 18 grade Celsius. Asta inseamna o vreme calda pentru aceasta perioada. Vor creste si temperaturile din cursul noptilor. Vor fi tot mai multe valori pozitive noaptea ceea ce inseamna mai ridicate decat ar fi normal. De exemplu, noaptea de vineri spre sambata poate aduce minime intre 2 si 9 grade Celsius. Temperaturi noaptea cum ar fi trebui sa fie ziua", a explicat meteorologul Florinela Georgescu.

Vemea se racestea insa incepand de luni si isi vor face aparitia si precipitatiile. 

"Vor fi si precipitatii in zilele urmatoare, mai ales pe partea de nord, nord-est a teritoriului, apoi in nord-vestul, nordul, centrul tarii in a doua parte a saptamanii, precipitatii care, odata cu incalzirea vremii, in zonele joase vor fi mai ales sub forma de ploi. Deocamdata vom merge cu aceste temperaturi ridicate pana la inceputul saptamanii urmatoare, dupa care este de asteptat o racire. Deocamdata nu avem semnalul ca acea racire va aduce temperaturi specifice gerului", a mai spus Florinela Georgescu, potrivit realitatea.net. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea