Social

Televiziunile de 1 Decembrie

TVR 1 transmite de la Alba Iulia
De Ziua Nationala, TVR 1 isi invita telespectatorii sa fie alaturi de Monica Ghiurco si marian voicu dimineata, de la ora 8,00, pentru a urmari o transmisie directa de la Catedrala Reintregirii Neamului din Alba Iulia, unde vor fi aniversati 87 de ani de la Marea Unire. In cadrul emisiunii ,Invinge apele", incepand cu ora 14,30, TVR 1 va prezenta rezultatele campaniilor umanitare initiate in acest an. Gazdele emisiunii vor fi Cristina Liberis si Iuliana Tudor. Nu vor lipsi din program muzica usoara si cea populara, cu Stefan Hrusca, Paula Seling, Angel, Gheorghe Turda, Mioara Velicu. Seara, de la 21,30, Directia Stiri a pregatit un talk-show intitulat "Romanii in prim-plan". Dan Turturica va intra in legatura directa cu romani de succes stabiliti pe alte continente.

Coelho, cadoul Prima TV
La Muzeul Satului din Sibiu, Paulo Coelho a stat de vorba din nou cu Cristina Topescu. Interviul va fi difuzat astazi la Prima TV, la ora 16,45, ca un cadou oferit de celebrul scriitor romanilor, de Ziua Nationala. Seara, de la ora 22,30, debuteaza emisiunea "Europa, te salut!", realizata tot de Cristina Topescu. In locul jurnalului Focus Plus, joi, o data pe luna, Cristina Topescu nu va mai fi in studio, ci intr-unul din marile orase ale Europei. Formatul propune o abordare mai putin conventionala a integrarii in UE. "Integratii" ne vor vorbi despre experienta lor de comunitari, dar si despre felul in care vad largirea UE si primirea de noi membri, in speta Romania si Bulgaria.

Mihaela Radulescu, spectacol-maraton la Antena 1
Romanii sunt invitati sa se distreze, de ziua lor, la Antena 1. De dimineata pana seara, sub genericul "Romania esti tu!", zeci de vedete vor canta, vor dansa si vor participa la probe amuzante. Primii care spun "La multi ani!" sunt cei din echipa "Canalului de stiri". Apoi incepe un spectacol-maraton cu Mihaela Radulescu, "Impreuna suntem romani", difuzat in trei parti, de la ora 11,00, de la 13,30 si de la 16,45. Toate vedetele Antenei 1 vor participa la aceasta sarbatoare: Mircea Radu, Dan Negru, Lucian Mandruta, Sandra Stoicescu, Gabi Firea, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu , Letitia Zaharia s.a. Pepe va intra in scena de la ora 17,00, cu "Revansa starurilor". Umorul de la sat va "da piept" cu umorul de la oras. La ora 20,30 va fi difuzata emisiunea "Geniali", cu Sofia Vicoveanca in prim-plan. Telespectatorii ii vor intalni pe Maria Ciobanu, Florin Piersic, Stere Gulea, Nae Lazarescu, Analia Selis, "Fara zahar", Andra.

Stirile Pro TV fac turul lumii
La 10 ani de la primele reportaje, Stirile Pro TV pregatesc un tur de forta. Din Teleorman pana in Nairobi, Kenya, din Tokyo pana la Paris, de la Bucuresti la Bali, corespondentii Pro TV au maturat mapamondul si au gasit personaje incredibile. Amalia Enache ( foto ) a zburat pana la poalele muntelui Kilimanjaro, unde si-a stabilit cartierul general Radu Sigheti, fotograful plecat din Romania pentru a conduce biroul Reuters din Nairobi. Alex Dima a dat fuga pana in judetul Teleorman sa dea peste Napoleon si tiganii din formatia Sucar. Paula Herlo va scoate la iveala povestile de succes ale unor romani care locuiesc in Bali si Japonia. Claudiu Pandaru a batut strazile Parisului cu Rona Hartner, actrita autoexilata in Franta, iar Romeo Diaconescu l-a gasit la Londra pe romanul plecat sa lucreze cu orice chip la Mute, casa de discuri a preferatilor sai, Depeche Mode. Tot astazi sunt programate doua filme care ii vor face fericiti pe cei indragostiti de poveste: de la ora 9,00, "Harry Potter si Camera Secretelor", iar de la ora 20,30, lupta hobbitului Frodo cu fortele malefice ale raului continua si in "Stapanul inelelor: Cele doua turnuri".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea