Social

Televiziunea cubaneza a difuzat o inregistrare in care apare Fidel Castro

Fidel Castro apare, din nou, la televizor, dupa o pauza de 5 luni. Postul national de televiziune de la Havana a difuzat imagini cu fostul lider cubanez, in care acesta apare in compania fratelui sau, Raul Castro si a devotatului prieten si admirator, Hugo Chavez, presedintele Venezuelei.

Desi slabit, la cei 81 de ani ai sai, El Lider Maximo pare in forma. Imbracat in trening, Fidel Castro discuta pe un ton animat cu interlocutorii sai.

Imaginile sunt redate fara sonor, peste acestea suprapunandu-se vocea prezentatorului de la televiziunea cubaneza. Potrivit presei cubaneze, Fidel Castro a discutat timp de trei ore cu Chavez despre criza financiara si problema energiei.

Aflat inca in convalescenta dupa o interventie chirurgicala dificila, suferita in iulie 2006, Fidel Castro a renuntat acum 4 luni la putere , pe care i-a predat-o fratelui sau, Raul.

Fidel Castro a aparut ultima oara la televiziune pe 16 ianuarie, cand s-a intalnit cu presedintele brazilian, luiz inacio lula da Silva.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea