Social

#tel verde sanatate #ce te doare #ion bazac

Tel Verde "Ce te doare" al lui Bazac, blocat de numarul mare de apeluri

Nici nu a fost lansat bine, ca Tel Verde " Ce te doare " 0800800855 inaugurat de ministrul Sanatatii Ion Bazac, s-a si blocat.

Linia verde de la Ministerul Sanatatii a cedat inca de la primele ore de la infiintare in fata celor care vor sa-si exprime nemultumirile in ceea ce priveste activitatea din sistemul sanitar , potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii.

Potrivit reprezentantilor din Sanatate, discutiile cu cei care au apelat numarul verde au fost foarte lungi, iar multi au "ramas" pe fir daca au reusit sa prinda legatura. Data fiind situatia, Ministerul Sanatatii a venit cu o alternativa: adresa de mail cetedoare@ms.ro, in completarea liniei verzi gratuite 0800.800.885 lansate pentru sesizari medicale.

Astfel, acum pacientii si medicii pot semnala problemele cu care se confrunta in sistemul medical si prin e-mail, cele doua instrumente functionand simultan, potrivit unui comunicat al MS.

O statistica a apelurilor va fi facuta peste o luna de la infiintarea liniei verzi, dar ca in primele ore ale zilei de marti au sunat persoane care reclamau asistenta medicala din spitale, probleme organizatorice, dar si care laudau unii medici, mai anuntat Ministerul Sanatatii in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea