Social

Teher cumpara Rapidul in fiecare zi

Avocatii celor doua parti intocmeau si ieri actele prin care iordanianul prelua 80% din gruparea giulesteana.

Omul de afaceri Fathi Taher pare tot mai aproape de a prelua Rapidul. Iordanianul sustine ca tranzactia este ca si parafata, la capatul a doua saptamini de negocieri.

"Inca nu am ajuns la un acord cu domnul Copos , insa avocatii nostri lucreaza la acte. Domnul Copos si-a dat cuvintul si s-a comportat intotdeauna corect cu mine. Eu nu o sa merg sa discut cu domnul Copos pentru ca acolo sint profesionisti care se ocupa de acte“, ne-a declarat Fathi Taher .

Omul de afaceri va prelua 80 la suta din actiunile clubului, restul de 20 la suta urmind sa ramina in proprietatea lui George Copos. Actualul patron nu va fi inlaturat astfel din Giulesti, urmind sa se ocupe de echipa ca actionar minoritar .

Dovada ca intelegerea dintre cei doi oameni de afaceri este iminenta, cel mai probabil, Fathi Taher va fi prezent joi la meciul decisiv pentru participarea in Liga Campionilor dintre giulesteni si Steaua. Copos a refuzat sa faca orice comentarii.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea