Social

#ziua copilului #1 iunie #teatru copii #activitati 1 iunie #spectacole aeriene

Teatru gratuit si spectacole aeriene, pentru Ziua Copilului

Copiii au ocazia weekendul acesta sa participe la fel de fel de evenimente care li se adreseaza in mod special. Cei mici sunt invitati sa ocupe fotoliile de parlamentar, pentru ca pe 1 iunie portile Camerei Deputatilor vor fi deschise pentru ei, dar pot participa si la diferite ateliere, expozitii si concerte.

Muzeul Taranului Roman va fi in acest weekend gazda unor ateliere dedicate copiilor. In plus, "Targul cu povesti" ii asteapta pe cei mici cu jocuri si jucarii, carti de povesti si de colorat, demonstratii si ateliere, filme, basme si povestiri.

Camera Deputatilor organizeaza sambata, intre 10.00 si 16.00, actiunea "Porti deschise pentru copii", cand cei mici si insotilorii lor vor putea vizita institutia. Duminica, in cadrul evenimentului intitulat "Parlamentul Copiilor", copiilor li se va explica rolul si functia Parlamentului.

Pe 1 iunie, Aeroclubul Romaniei si Clubul Aviatorilor organizeaza la Clinceni un show aviatic care va include demonstratii aeriene si zboruri acrobatice spectaculoase cu avioanele din dotare, dar si salturi cu parasuta efectuate de profesionisti.

La Palatul Mogosoaia, copiii vor putea participa duminica la diferite jocuri precum Trasul cu arcul, Cursa cu obstacole, Gaseste comoara! si Cel mai mare balon de sapun.

Sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea