Social

#teamdeals 9 ani #reduceri teamdeals # TeamDeals #teamdeals.ro

TeamDeals.ro, 9 ani de reduceri! Alatura-te celei mai mari campanii aniversare online!

TeamDeals.ro implineste 9 ani si sarbatoreste alaturi de utilizatorii sai printr-o campanie speciala, aniversara! Echipa TeamDeals le-a pregatit utilizatorilor o multime de oferte speciale si reduceri imbatabile prin intermediul unei campanii speciale.

Daca in anii trecuti echipa TeamDeals.ro sarbatorea fiecare aniversare in echipa, cu zambetul pe buze si planuri mari de viitor, situatia actuala i-a fortat sa sarbatoreasca separat. Fiecare din propriul camin. Insa acest lucru nu i-a descurajat. Desi traim vremuri grele echipa continua sa lucreze de acasa cu acelasi entuziasm si ii invita pe utilizatorii sai sa li se alature, de la distanta, in sarbatorirea a 9 ani de existenta pe piata din Romania printr-o campaniei aniversara speciala.

“Sarbatorim 9 ani #SarbatorimAcasa”

Prin campania speciala “Sarbatorim 9 ani #SarbatorimAcasa”, TeamDeals doreste sa fie mai aproape de utilizatorii sai si sa le ofere produsele necesare la preturi de nerefuzat. Acestea pot fi comandate cu usurinta, online, din confortul propriei locuinte, si vor ajunge, in siguranta, direct la usa clientului. In acest fel nu va fi necesar ca utilizatorii sa se deplaseze pentru a face cumparaturile de care au nevoie.

Sarbatorim 9 ani #SarbatorimAcasa” este campania prin care, TeamDeals isi raspateste clientii care i-au fost aproape timp de 9 ani, dar si clientii noi, cu produse in valoare de doar 9 lei, cu reduceri speciale la cele mai cautate produse si pachete promotionale, in care pe langa produsul comandat vor primi si un cadou. Stocurile sunt insa limitate, asadar trebuie sa te grabesti daca vrei sa prinzi produsele dorite la preturi imbatabile.

Odata cu implinirea a 9 ani de existenta pe piata din Romania, TeamDeals.ro le mai pregateste utilizatorilor o surpriza. Descopera despre ce este vorba vizitand site-ul in ziua aniversarii (pe 9 aprilie), dar si in zilele urmatoare.

TeamDeals.ro indeamna oamenii la solidaritate

TeamDeals.ro isi doreste sa fie cat mai aproape de clientii sai si de nevoile acestora. In contextul  actual marketplace-ul isi indreapta atentia catre satisfacerea nevoilor utilizatorilor sai prin campanii care indeamna comunitatea sa stea acasa si sa comande produsele de care au nevoie online, din confortul casei.

De asemena, pentru a evita cat mai mult contactul cu distribuitorul, echipa TeamDeals te indeamna sa faci plata cu cardul si nu ramburs. Mai ales ca noul coronavirus poate supravietui pe bancnote mai multe zile la rand si poate fi transmis cu usurinta de la o persoana la alta.

TeamDeals - 9 ani de existenta pe piata din Romania

In cei 9 ani de existenta platforma TeamDeals a avut cresteri anuale de pana la 200% si o trecere de la 640 de oferte active, in anul 2011, la peste 100.000 de oferte, in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea