Social

#turisti #soferi #taxi #aeroportul otopeni #aparate cu touch screen

Taxiurile, chemate pe Aeroportul Otopeni prin intermediul unor aparate cu touch screen

Desi sistemul de comanda a taxiurilor de la Aeroportul Otopeni "Henri Coanda" a fost schimbat la inceputul lunii februarie, acesta va fi din nou inlocuit cu aparate de tip touch screen.

Reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB) au anuntat ca noile aparate prin care vor fi comandate taxiurile la Aeroportul Otopeni vor fi niste infochioscuri care folosec tehnologia touch screen si care vor avea meniuri in mai multe limbi straine.

Acestia spun ca, desi vechiul sistem functioneaza cu succes pentru romani, acesta presupune o procedura dificila pe care sa o urmeze pasagerul, iar turistii straini intampina mari probleme in utilizarea acestuia, deoarece nu inteleg limba romana.

"Conform rezultatelor simularilor interne, in noul sistem automatizat de taxi la comanda, timpul mediu de preluare a unei comenzi va fi de aproximativ 40 de secunde, mai putin decat in prezent, cand preluarea unei comenzi poate fi intarziata in special din cauza barierei lingvistice aparute de obicei intre pasagerii straini si dispeceratele de taxi", potrivit reprezentantilor CNAB.

Sursa foto: www.incont.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea