Social

#taximetristi #asigurare de sanatate #protest

Taximetristii protesteaza in Bucuresti. Afla restrictiile in trafic

Apromixativ o mie de membri ai Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenti (ADTI) sunt asteptati miercuri la o actiune de protest in Piata Victoriei din Bucuresti.

Mitingul taximetristilor va avea loc intre orele 11.30 si 14.30. Acestia protesteaza fata de faptul ca trebuie sa plateasca retroactiv asigurarile de sanatate pe ultimii cinci ani.

"Vom veni la protest cu masinile, vom parca pe Bulevardul Aviatorilor si vom merge la Guvern pe jos. Protestul trebuia sa fie pe 18 noiembrie, insa l-am amanat, la cererea celor de la Primarie", a declarat presedintele ADTI, Viorel Radu, citat de Realitatea.net.

Tinta protestului este ministrul Sanatatii, Cseke Attila , pe care taximetristii il acuza ca vrea plati retroactive desi ministerul nu a prestat nicio activitate gratuita pentru acestia.

Traficul rutier in zona va fi restrictionat intre orele 11.30 si 14.30 pe breteaua de legatura dintre str. Paris si Sos. Kiseleff, iar in intervalul 10.45-14.45, nu se va circula pe benzile I, II si III pe Bd. Aviatorilor, intre str. Arh. Ion Mincu si P- ta Victoriei, sensul spre P- ta Victoriei.

Intre orele 10.45 si 14.45, circulatia rutiera pe bd. Aviatorilor, sensul spre P-ta Victoriei, va fi deviata din P-ta Charles de Gaulle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea