Social

#bucuresti #licitatie #cfr #gara de nord #meridian taxi

Taxi Meridian a castigat licitatia pentru statia oficiala de taxi a Garii de Nord

In urma licitatiei organizate de C.N.C.F. "CFR" S.A., pentru montarea unei statii oficiale de comenzi taxi in Gara de Nord Bucuresti, compania Meridian Taxi a fost adjudecata drept castigatoare.

Sistemul va functiona similar cu cel de la Aeroportul International Henri Coanda. Compania Meridian Taxi va pune la dispozitia calatorilor dispozitive touchscreen pentru comenzi taxi,  acestea urmand sa fie amplasate in zona coloanelor.

Calatorii vor avea posibilitatea de a comanda masini de taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen. In dreptul fiecarui aparat va exista si un dispecer, care ii va ajuta pe calatori sa cheme taxiul. De asemenea, vor fi instalate camere de supraveghere, care vor inregistra fluxul de calatori ce apeleaza la serviciile companiei.

Accesul in perimetrul din zona coloanelor, delimitat prin bariera, va fi permis doar companiilor autorizate, excluzand astfel preluarea clientilor de catre taximetristrii fara autorizatie de taxi valabila.

"Intrucat zona este cunoscuta ca fiind una cu un potential destul de ridicat al infractiunilor legate de inselarea clientilor taxi, solicitam sprijinul Politiei Rutiere si al Directiei de Transport, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti pentru limitarea accesului taximetristilor neautorizati. In caz negativ, toate eforturile vor fi zadarnice. Suntem insa increzatori ca vom contribui substantial la cresterea gradului de satisfactie si siguranta al calatorilor ajunsi in Gara de Nord.”,  a declarat Lucian Marin - Director Executiv Meridian Taxi, pentru comunicatedepresa.ro.

Cu prilejul adjudecarii acestei licitatii, compania de taxi va investi o suma considerabila pentru organizarea intregii activitati. Meridian Taxi va trebui sa suporte cheltuielile pentru instalarea echipamentelor touchscreen, a sistemelor video de supraveghere, a barierelor la intrarea, respectiv la iesirea din spatiu, angajrea personalului necesar operarii acestora si semnalizarea statiei taxi prin marcaje informative pentru clienti, in interiorul Garii de Nord.

Sursa foto: meridiangrup.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare