Social

#gunoaie #impozite #taxe #munca in folosul comunitatii #matura

Taxele si impozitele, platite prin munca in folosul comunitatii

Erwin Albu, un barbat din Codlea, a depus o cerere la primaria orasului prin care solicita sa plateasca taxele si impozitate datorate statului prin munca in folosul comunitatii.

"Doresc ca darile mele sa fie transformate in munca in folosul comunitatii. Orice munca in folosul comunitatii este binevenita pentru comunitate. De la maturat pe strazi, la strans gunoaie. Voi face doar ca alesii nostri sa nu-si mai bata joc de banii publici", a declarat Albu, citat de Romania TV.

Catalin Munteanu, primarul din Codlea, sustine ca a primit aceasta solicitare, dar ca decizia de a face munca in folosul comunitatii o pot lua doar instantele de judecata.

Erwin Albu sustine ca nu-si va mai plati datoriile, daca propunerea sa va fi refuzata. Mai mult, el este dispus sa stranga semnaturi pentru initierea unui proiect de lege care sa stipuleze ca plata unei parti a taxelor si impozitelor sa poata fi facuta prin munca in folosul comunitatii.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea