Social

#masini #impozite #taxe #case #terenuri #nivel

Taxele si impozitele din Bucuresti raman la nivelul din 2012

Guvernul a decis, in urma sedintei de astazi, ca va lasa la latitudinea autoritatilor locale sa decida daca majoreaza sau nu taxele si impozitele cu 16 procente. In Bucuresti, consilierii generali au decis in sedinta din 18 decembrie ca taxele si impozitele pe case, terenuri si masini vor ramane in 2013 la nivelul de anul trecut.

"Nu cred ca este nici momentul, nici posibilitatea ca cetatenii sa isi achite taxele daca veti vota indexarea lor cu rata inflatiei", declara primarul general Sorin Oprescu inainte de votul consilierilor generali in legatura cu acest proiect.

Decizia de a pastra aceeasi valoare a taxelor si impozitelor nu se aplica insa autoturismelor cu o capacitate cilindrica mare. Astfel, incepand din acest an, pentru autovehiculele cu o capacitate mai mica de 4,8 litri, impozitul va fi de 3 lei/200 centimetri cubi. In schimb, pentru masinile cu capacitate cilitrica mai mare de 4,8 litri se va plati 5 lei/200 centimetri cubi.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea