Social

#transport #autostrazi #dan sova #taxa autostrazi # taxa drum

Taxe pe autostrazi din 2017. Iata ce suma ar trebui sa platesti

Taxarea autostrazilor va fi pusa in practica incepand cu anul 2017, dupa incheierea lucrarilor la centura de Sud a Capitalei, a anuntat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova.

Taxa va fi impusa pe traseul Pitesti-Constanta si va fi de aproximativ 3 euro la suta de kilometri. Aceeasi suma a fost prevazuta si pentru autostrada Comarnic-Brasov, care se va finaliza tot in 2017.

"Calculele de taxare s-au facut numai pentru Comarnic - Brasov. Dincolo, la centura de Sud, proiectul este scos direct ca avand concesiune de la Pitesti pana la Constanta, deci concesionarul trebuie sa construiasca centura Sud, care are 48 de kilometri, si ia in concesiune de la Pitesti la Constanta. (…) Prima etapa din concesiunea Pitesti - Constanta cu constructie centura Sud este reabilitarea a peste 30 de kilometri de pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Acolo va intra cu taxa de la Pitesti pana la Constanta, in acelasi regim, 3 euro pe suta de kilometri", a declarat Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", de la Pro TV.

Sursa foto: finantistii.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea