Social

#crestere #taxa #sofer #certificat #permis

Taxe mai mari pentru permisele de conducere si certificatele de inmatriculare

Permise de si certificate mai scumpe – asta vor gasi romanii care vor merge vineri sa ridice aceste documente de la birourile Directiei Regim si a Vehiculelor. Pentru cei care au achitat deja contravaloarea acestor documente pana la 20 martie, dar solicita emiterea lor dupa aceasta data, vor trebui sa achite diferenta dintre pretul nou si cel vechi.

De vineri vom scoate mai multi bani din buzunar pentru eliberarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare deoarece Ministerul de Finante a decis cresterea taxei pentru emiterea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a autoturismelor.

Taxa pentru eliberarea unui permis va creste de la 50 de lei la 68 de lei, iar cea pentru un certificat de inmatriculare va ajunge la 37 de lei, de la 30 de lei, cat era inainte.

Conform Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), cei care au achitat deja contravaloarea acestor documente pana la 20 martie, dar solicita emiterea lor dupa aceasta data, vor trebui sa achite diferenta dintre pretul nou si cel vechi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea