Social

#centrala de apartament #taxa #taxa de poluare

Taxa pe centrala de apartament?

O taxa de poluare pentru centralele de apartament ar putea fi introdusa din 2013, cel mai devreme, la solicitarea autoritatilor europene, anunta ministrul Mediului , Laszlo Borbely , citat de agentia Mediafax.

Ministrul sustine ca, dupa introducerea acestei noi taxe de poluare, incalzirea locuintelor cu centrale individuale nu va mai reprezenta cea mai buna solutie pentru proprietari, care vor avea de scos mai multi bani din buzunar.

"Uniunea Europeana va impune o taxa pentru aceste centrale de apartament, centrale individuale, pentru ca si ele polueaza. Si din acel moment nu stiu daca ele vor ramane o solutie atat de atractiva", a declarat ministrul Mediului, la o dezbatere organizata de Institutul pentru Politici Publice (IPP).

Borbely a mai precizat ca proprietarii care au de gand sa se debranseze totusi de la sistemul public central de incalzire ar trebui sa caute centrale termice bazate de tehnologii nepoluante, pentru care si viitoarea taxa va fi mai mica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea