Social

#nicolae nemirschi #second hand #taxa auto

Taxa auto ar putea fi mai mica si mai deasa

Noul ministru al Mediului, Nicolae taxa auto. El doreste ca taxa sa fie platita in functie de gradul de poluare al masinii si de fiecare data cand aceasta este inmatriculata.
 
Taxa auto ar trebui platita in functie de gradul de poluare si nu de vechimea masinii crede Ministrul Mediului .

"Taxa deranjeaza ca valoare, astfel ca actul normativ ar trebui revizuit. Ea ar trebui sa fie platita in functie de gradul de poluare al masinii. Pentru a pune in aplicare acest lucru, este nevoie de un certificat de noxe clar, in care sa fie stabilit exact cat se va plati, in functie de cat polueaza masina, si sa nu conteze daca aceasta este la prima sau la a cincea inmatriculare", a declarat nicolae nemirschi pentru Cotidianul

El a avansat si ideea rovinietelor, care ar limita accesul autovehiculelor cu grad mare de poluare in centrul oraselor.

Fostul ministru al Mediului in guvernul Tariceanu , din partea PDL, Sulfina Barbu nu este de acord cu planul lui Nemirschi, argumentand ca statul ar putea incasa de mai multe ori aceeasi taxa, dar nu a sustinut nici triplarea taxei pentru masinile second hand.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea