Social

Tariceanu si sotia lui au uimit prin zgarcenie

Prezentatoarea TVR 2 Diana Lascarescu, iubita patronului Mobexpert Dan Sucu, a licitat 250 de euro pentru o papusa, in cadrul unei strangeri de fonduri organizate de Unicef, miercuri seara, la Banca Nationala a Romaniei. Mult mai darnica a fost insa fetitia Andreei Esca, Alexia, care a oferit 500 de euro.

La capitolul zgarciti s-au incadrat, spre mirarea invitatilor, primul-ministru Calin Popescu Tariceanu si sotia lui, Ioana. Toata lumea a asteptat cu interes ca invitatii de onoare sa dea un exemplu demn de urmat si sa liciteze pentru una dintre cele 24 de papusi expuse, mai ales ca nici una dintre ele nu a fost cumparata pentru mai mult de 700 de euro. Insa, Ioana Tariceanu s-a multumit sa rasfoiasca brosura de prezentare, fara a se implica si financiar.


O FIGURA MATERNA

Diana Lascarescu a venit la eveniment impreuna cu omul de afaceri Dan Sucu, caruia ii va darui curand un baietel. Va fi cel de-al treilea copil al lui Sucu, care mai are doua fete din casatoria cu Camelia, femeia de care nu a divortat inca.
Nerabdatoare sa-si tina copilul in brate, vedeta TVR 2 s-a lasat pozata deocamdata cu un bebelus papusa pe care l-a achizitionat spre incantarea ei, dar si a viitorului tatic. La randul lui, Dan Sucu a achizitionat o alta papusa, confectionata in Peru, pentru care a scos din buzunar 425 de euro.



GRUPA MICA

Cea mai apreciata licitatoare a serii a fost insa Alexia Eram, fiica prezentatoarei Pro Tv Andreea Esca, care s-a luptat cot la cot cu directorii de banca pentru a-si obtine papusa dorita: o creatie a designerului Irina Marinescu , adjudecata pentru 500 de euro.
Alexia Eram a licitat cot la cot cu directorii de banca pentru a-si obtine papusa dorita



PAPUSI DE 10.000 DE EURO

In urma licitatiei, s-au strans aproape 10.000 de euro, bani care vor fi folositi pentru recuperarea prin arta a copiilor cu dizabilitati mentale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea