Social

#calin popescu tariceanu #pnl #congres #presedinte #crin-antonescu

Tariceanu si Antonescu sustin ca vor castiga presedintia PNL

Conform unor surse din PNL, Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu castiga fiecare alegerile pentru presedintia partidului. Antonescu sustine ca va avea 931 de voturi, cu 368 pentru Tariceanu, in timp ce surse liberale cred ca Tariceanu va lua 826 dintre voturi.

"Zarurile sunt aruncate. Nu am cum sa pierd. Toata lumea stie asta. Trei sferturi dintre filiale sunt cu mine", a declarat, marti, pentru Cotidianul, Crin Antonescu, candidat la presedentia PNL.

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu , vede complet diferit rezultatul votului si crede ca ar fi imposibil pentru Calin Popescu Tariceanu sa piarda: "Avem, doar la ora actuala, sigur, 180 de voturi in plus. Dar cu siguranta, vor fi mult mai multe la urne. Din filialele care il sustin pe Crin o sa fie oameni care vor vota pe Tariceanu, la fel cum si invers, oameni din filialele pe care contam o sa voteze pentru Antonescu. Acum, toata lumea umbla sa atraga oameni din cealalta tabara."

Fostul prim ministru este convins si ca va castiga alegerile interne, dar si ca va candida la alegerile prezidentiale din noiembrie impotriva lui Traian Basescu.

Citeste si

Tariceanu: "O sa-l inving. Traiane, trezeste-te, avem o problema serioasa!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea