Social

#pnl #tariceanu #antonescu #fenechiu #orban

Tariceanu ramane fara sustinatori in lupta pentru sefia PNL

Din ce in ce mai putini sustinatori pentru Calin Popescu Tariceanu. Aceasta este concluzia ultimelor zile, in care batalia pentru sefia PNL, intre Tariceanu si Crin Antonescu devine din ce in ce mai apriga. Iar pentru postul de vice-presedinte batalia se duce intre Relu Fenechiu si Ludovic Orban.

Crin Antonescu si-a atras de partea sa nume importante din randul liberalilor. Confom "Gandul", printre acestia s-ar afla Dinu Patriciu , Dan Radu Rusanu si Relu Fenechiu . In ce-l priveste pe cel din urma, acesta a anuntat ca delegatii PNL Iasi il vor sustine in lupta pentru sefia partidului pen Antonescu. Iar in legatura cu Dinu Patriciu, se pare ca surse liberale ar fi lasat sa se inteleaga faptul ca Dinu Patriciu ar fi incercat sa-l convinga pe Tariceanu sa se retraga de pe scena liberala si sa conduca partidul din umbra.

Pana acum, Tariceanu a pierdut o parte din vechii sustinatori, care au trecut de partea lui Antonescu - Radu Stroe, Norica Nicolai, Aristotel Cancescu si alti cativa lideri de filiale.

Pentru vice-presedintia partidului se bat doua nume importante din conducerea liberala: Relu Fenechiu si Ludovic Orban. Fenechiu este conform Gandul, "unul dintre baronii locali ai PNL", care se bucura de sustinerea lui Antonescu pentru pozitia a doua in partid. In schimb Ludovic Orban a anuntat ca daca primeste aceasta functie de conducere in PNL nu va mai candida la sefia partidului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea