Social

Tariceanu, printre primii si la avere

Membrii Guvernului si-au facut ieri publice noile declaratii de avere, premierul Calin Popescu Tariceanu numarandu-se printre cei mai bogati ministri.
Premierul Tariceanu detine un apartament de 120 metri patrati in centrul Bucurestiului, doua case de vacanta (Snagov-sat si Navodari), patru autoturisme de colectie (trei CitrAen si un Fiat), patru conturi curente, de 150.000 euro, 4,7 miliarde de lei, 43.700 dolari, si 200.000 euro. Tariceanu a avut un venit anual incasat de circa 367 milioane de lei, in anul 2004, alte castiguri fiind obtinute din operatiuni pe euro , pentru consultanta acordata la Consiliul Europei.

Colega ei, ministrul Culturii, Mona Musca, detine patru terenuri, unul agricol, doua forestiere si unul intravilan. Mai are un apartament de 80 mp, o treime dintr-o casa de vacanta, un Volkswagen Golf din 1995, precum si tablouri si bijuterii.



BLAGA
Ministrul Administratiei si Internelor , Vasile Blaga, detine, impreuna cu sotia, 378 mp de teren intravilan si o casa de locuit in Oradea. Mai are trei autoturisme: un BMW din 2001, un Freelander si o Honda, ambele din 2004. In 2004, el i-a vandut Cristinei-Agathe Blaga un apartament cu o valoare de un miliard de lei. Mai detine conturi si depozite bancare in valoare de 46 de mii de dolari, 27 de mii de euro si 450 de milioane de lei, la care se adauga un fond de investitii sau fond privat de pensii de 340 de milioane de lei. Ministrul are actiuni sau parti sociale la sapte societati comerciale si o polita de asigurare scadenta in 2008 de aproximativ 80.000 de euro. La capitolul "venituri din investitii", Blaga a notat, intre altele, suma de 1,4 miliarde de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea