Social

Tariceanu: „Nu guvernul este vinovat pentru scumpiri“

La o zi dupa consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema scumpirilor recente, premierul Calin Popescu-Tariceanu s- a plans ieri, in sedinta de guvern, ca „se incearca“ invinovatirea executivului pentru explozia preturilor la gaze si la energie.

„Am observat ca se incearca gasirea unui vinovat pentru cresterea preturilor si anume guvernul . Nu guvernul stabileste preturile, ci piata“, a comentat Tariceanu.
 
Premierul i-a indemnat „pe cei care fac comentarii ca guvernul ia masuri electorale sau populiste sa priveasca ce face comunitatea europeana pentru categoriile defavorizate, ca sa inchidem aceasta discutie si sa se inteleaga o data pentru totdeauna ca responsabilitatea sociala nu este apanajul unui partid.“

Replica a venit la o zi dupa ce, la discutia de la Cotroceni dintre presedintele Basescu si partide, politicienii au aruncat responsabilitatea asupra executivului. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea