Social

Tariceanu lanseaza alegerile interne pentru desemnarea candidatilor la parlamentare

Liderul PNL sustine ca pentru ca un candidat sa poata convinge electoratul trebuie mai intai sa-si convinga proprii colegi de partid.

PNL preia modelul UDMR si va organiza alegeri interne pentru selectarea candidatilor pentru unele colegii uninominale , a anuntat, miercuri, dupa sedinta Consiliului interimar de coordonare al organizatiei Bucuresti, presedintele Calin Popescu Tariceanu.

Potrivit NewsIn, seful liberalilor a explicat ca se doreste pregatirea “celor care vor sa se adreseze electoratului larg intai printr-o competitie interna , unde regulile sunt mai mult sau mai putin asemanatoare” cu cea reala.

In opinia premierului, in conditiile in care un candidat nu este capabil sa-si faca o campanie proprie, sa stranga voturi pentru el in interiorul partidului, “fara indoiala ca nu va fi capabil nici cu cetatenii care nu au o optiune predefinita”.

Tariceanu a condus miercuri prima sedinta a Consiliul interimar de coordonare a PNL Bucuresti, ce a avut loc dupa dizolvarea conducerii acestei organizatii din cauza obtinerii unui scor sub 15% la alegerile locale.Dupa inlaturarea lui Ludovic Orban din fruntea filalei, aceasta a fost preluata de catre Tariceanu insusi.

Totusi, ulterior Delegatiei Permanente, seful PNL a admis cooptarea lui Orban in Consiliul interimar al organizatiei Bucuresti, ministrul transporturilor fiind prezent si el la sedinta de miercuri. Ludovic Orban si-a exprimat deja intentia de a candida la unul dintre colegiile uniominale din Bucuresti.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea