Social

#calin popescu tariceanu #tema nefacuta #romania criza #politica investitionala

Tariceanu: Guvernul Boc iese la tabla cu lectia nefacuta

Calin Popescu Tariceanu catalogheaza neputinta Guvernului Boc de a adopta bugetul pe 2009 o tragedie pentru Romania care a adus FMI-ul in peisaj.

"Constat ca, mai nou, Guvernul Boc cel cu doua maini stangi , a hotarat sa inghete salariile. Asta pana maine-poimaine, cand se va razgandi din nou. E ca in cazul unor scolari care nu si-au invatat lectia si sunt scosi in fata clasei", comenteaza fostul premier pe blogul personal.

Tariceanu spune ca ordonantele luate de coalitia Guvernamentala sunt comparabile cu notele de patru pe care le iau elevii atunci cand sunt scosi la tabla si nu stiu nimic.

"Li se pune o intrebare: "Care este strategia anti-criza si bugetul pe 2009?"... Timp de mai multe zile scolari Boc, Basescu si Geoana dau raspunsuri incorecte si iau nota 4. Daca aceste episoade s-ar petrece intr-o sala de clasa ar fi ceva neplacut. Cand insa aceste gafe au loc la cel mai inalt nivel politic, al celor care ar trebui sa conduca Romania, devine o tragedie. Criza se amplifica, iar Guvernul cauta raspunsuri de la oricine le poate oferi, indiferent de costuri. Si asa a aparut in peisaj FMI", a mai precizat liderul liberal.

Calin Popescu Tariceanu crede ca in acest moment prioritatea numarul unu trebuie sa fie prezentarea unei strategii anti-criza, in care sa se spuna clar care sunt solutiile macro-economice si care este impactul calculat al acestor solutii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea